Wie zijn wij?

Jobsindeschoonmaak.nl is dé vacaturewebsite binnen de schoonmaakbranche. Na het succes van andere vacaturewebsites hebben wij besloten ons website ook aan te bieden voor schoonmaakbedrijven en werkzoekenden in de schoonmaak. Jobsindeschoonmaak.nl is de verbindende factor om de perfecte match tussen werkgever en kandidaat te bewerkstelligen. 

Jobsindeschoonmaak.nl heeft een groot bestand aan aantal potentiële kandidaten en interessante banen. Dankzij ons website kunnen wij op een snelle en eenvoudige manier werknemers en kandidaten met elkaar koppelen.

Wat kan Jobsindeschoonmaak.nl betekenen?

Werkzoekenden kunnen op het platform gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken. Zo vinden ze binnen no time hun droomjob! Daar gaan wij namelijk voor: het verbinden van werkzoekenden met werkgevers.

Werkgevers kunnen vacatures plaatsen binnen de schoonmaakbranche en daarmee nieuw personeel aantrekken. Tegelijkertijd worden de vacatures op verschillende relevante plaatsen online gedeeld. Zo kun je als werkgever met één druk op de knop, op verschillende plaatsen je ideale nieuwe collega vinden. 

Met Jobsindeschoonmaak.nl plaats je meer vacatures voor minder geld. Ook leg je de focus waar het echt om draait, in plaats van je bezighouden met het zoeken naar personeel. Wij zorgen ervoor potentiële werknemers naar jou toe komen!